ביוטי ללא אכזריות

ביוטי ללא אכזריות

חיפוש
פוסטים אחרונים בבלוג
ארכיונים

חמשת השימרים הנוזליים הכי מומלצים! TOP 5 – נטול אכזריות

 השימרים הכי מומלצים

אני אוהבת מוצרי איפור בכל הקטגויות. אהבת נפש ממש. הם משמחים ומעודדים אותי כשאני מרגישה קצת בדוכדכת, הם מרגיעים אותי כשסף העצבים עולה, ותמיד תמיד גורמים לי להרגיש קצת (הרבה) יותר יפה.
קשה לי מאד להחליט איזה מוצר אני הכי הכי אוהבת. כלומר, אחרי ההיילייטרים כמובן… 
שימרים, או היילייטרים בלועזית, ללא ספק תופסים אצלי את המקום הראשון. הזוהר המשגע שמשדרג ומקפיץ כל לוק לשלב הבא, הסינוור שאי אפשר להתעלם או להסיר ממנו את העין. אני מתה על זה. 

גם השימרים, בדומה למוצרי איפור בקטגוריות אחרות, נחלקים לשני סוגים מרכזיים: יבשים ורטובים.
גם תחת הסוגים האלה יש מעין תתי קטגוריות: 
מתחת לשימרים היבשים נמצא את שימר האבן (פודרה דחוסה), והשימר בתפזורת. 
מתחת לשימרים הרטובים נמצא את השימרים בסטיק, והשימרים הנוזליים – שהם האהובים עלי במיוחד, ובהם נתרכז היום. 

מה זה שימר בכלל ולמה צריך אותו?

שאלה חשובה, שיש לתת עליה את התשובה:
שימר/ היילייטר הוא מוצר איפור אבקתי או רטוב, בעל גימור מטאלי, תמיד מכיל חתיכות של שימר או נצנצים הגרוסים דק מאד (ככל שיותר דק יותר טוב). נחיתה של קרן אור על השימר תמיד תגרום לאזור המאופר להראות מבריק ומסנוור. 
למה צריך את זה? השימר נועד ״להקפיץ״ כל לוק, לגרום לכל עבודת איפור להראות יותר זוהרת, יותר גלאם, יותר שטיח אדום. איפור שנעשה בו שימוש בהיילייטר לרוב גם יצטלם מהמם, ונקבל תמונות שפשוט אי אפשר להפסיק לבהות בהן. 

איפה מניחים שימר?

שימר נניח על האזורים הגבוהים בפנים, שאנחנו רוצים שיבלטו במיוחד, כמו עצמות הלחיים הגבוהות למשל. אפשר גם להניח ממש מעט במצח – באזור שמעל לחלק הגבוה של הגבה. 
עוד אפשר להניח היילייטר במורד האף- זה נותן לו מראה צר ומחודד יותר, וגם על ״קשת הקופידון״, שאלו שתי הגבעות של השפתיים והעמק שבניהן. 

איך מניחים היילייטר?

להנחת היילייטרים יבשים נשתמש במברשות ייעודיות. כשנרצה הנחה מרוכזת ומאד מדוייקת, כמו להנחה במורד האף, נוכל להשתמש גם באצבעות שלנו. 
להנחת היילייטרים רטובים נשתמש במברשות ייעודיות המתאימות לעבודה עם מוצרים קרמיים או נוזליים, או שפשוט נניח בעזרת ספוגית לחה. 

באיזה שימר כדאי לי לבחור?

בעיקרון זה ממש עניין של העדפה אישית. אבל הכלל הוא, שככל שיש בעור יותר טקסטורה (בליטות, קמטים, פצעים) עדיף שהיילייטר יהיה עדין יותר, ופחות אבקתי. 
משמע- היילייטרים יבשים עשויים שלא להתאים לכל סוג עור. 
היילייטרים רטובים, לרוב, יתאימו לרוב סוגי העור, הם יתקבלו טבעיים יותר, הזוהר יראה כאילו הוא מגיע מתוך העור עצמו, ולכן הם יחמיאו במיוחד לבעלות עור בוגר, ולכל מי שמתחברת יותר למראה הזוהר העדין והטבעי יותר. 
ישנם המון היילייטרים נוזליים מצויינים, ועכשיו אני הולכת לספר לכן על חמשת ההיילייטרים שאני הכי נהנת להשתמש בהם באופן אישי. 

חמשת השימרים הנוזליים הכי מומלצים שלי

שימרים מומלצים - איך משתמשים ומה כדאי לקנות

Charlotte Tilbury, Beauty Light Wand, Hollywood Spotlight

היילייטר שימר נוזלי שרלוט טילבורי
ברור לי שהעדפות באיפור, כמו כמעט בכל דבר אחר בחיים, הן עניין של טעם. אבל תעיפו שניה מבט בסווטשים המצורפים לכן כאן בתמונה האחרונה למטה, ואולי תצליחו להזדהות איתי ולהסכים שההיילייטר הנוזלי של שרלוט הוא היפה מכולם. אתן כמובן לא חייבות להסכים, זוהי רק דעתי. ואני מיד אסביר מה לטעמי הופך אותו למוצלח מכולם:
היילייטר מולצח לדעתי, גם  אם הוא יבש וגם  אם רטוב, הוא היילייטר כזה, שחלקיקי השימר שבו גרוסים כל כך דק, עד כי לא ניתן להבחין בהם, ברמה כזו, שממש לא ברור איך הוא מבריק ומסנוור כמו שהוא. 
כשהיילייטר נוזלי הוא כזה, שבקושי ניתן לראות את חלקיקי השימר שבו, הוא משתלב הכי יפה במייקאפ, ונותן לעור הפנים את הגלואו הכי טבעי – כאילו שהוא מגיע מתוף הגוף שלנו, וכאילו שהעור בריא וזוהר מעצמו. 
כזה הוא ה-Beauty Light Wand של שרלוט טילבורי. הוא פשוט מבריק ומטאלי, אבל אי אפשר להבחין בחלקיקי השימר שבו. 
מכל החמישה שתראו הוא העדין מכולם, אבל גם זה שנותן את הזוהר הטבעי, ולדעתי, היפה מכולם. 
הוא מתמזג עם המייקאפ בצורה מהממת, ומתכתב בצורה מושלמת עם טרנד הגלאס-סקין, והאיפור הלח והזוהר שכל כך חזק בספירת הביוטי בשנתיים האחרונות. 
החיסרון היחיד של המוצר הזה הוא האריזה שלו. חדשנית ככל שתהיה, עם הספוגית בקצה השפורפרת הלחיצה, היא פשוט נוראית בעיני וכושלת בכל קנה מידה:
קודם כל – המוצר אינו סטרילי. מספיק שנניח את ההיילייטר פעם אחת ישירות על הפנים באמצעות הספוגית, כמו שממליצה היצרנית, וכבר זיהמנו אותו. תגידי לי גברת שרלוט, לא חבל?
היילייטר של שרלוט טילבורי
שנית, העובדה שנשאר חומר על הספוגית בתום השימוש, גם אם הברגנו את החלק עם הספוגית וסגרנו את המוצר היטב, הוא ממש מתלכלך ומלכלך כל מה שבא עמו במגע כשפותחים אותו מחדש. לצורך התמונה ניגבתי את צוואר השפורפרת ( החלק הפלסטיקי החום שמתחת לספוגית), אבל דמיינו לכן שבפועל כולו מרוח בחומר… לא מראה מצודד עיניים במיוחד…
שוב חבל.
אבל המוצר עצמו כל כך יפה וכל כך מוצלח, שקשה לי לומר שלא ארכוש אותו שוב, למרות האריזה המרגיזה. 
אני ממליצה עליו במיוחד לשימוש מקצועי (ישמש אתכן מאד לאיפור עור בוגר), ולכל מתאפרת חובבנית שרוצה משהו קל מאד לעבודה ונטול סיכונים. 
הגוון שלי אגב הוא הגוון המקורי – Hollywood Spotlight שהוא מעין גוון שמפניה עדין שיש בו מן הורדרדות ומן האפרסקיות. הוא בהיר, ויתאים לגווני עור בהירים עד מדיום. 
את ההיילייטר של שרלוט ניתן לרכוש בקישור הזה – וישנם מספר גוונים לבחירה. 

theBalm, Mary Due Manizer

שימרים מומלצים - דה באלם
מי שעוקבת אחרי כאן ממש מההתחלה, אולי זוכרת שהיילייטר הראשון שהמלצתי עליו היה ה-Mary Lou Manizer של theBalm. היילייטר עצמתי בגוון שמפניה צהבהבה, שמסוור ממרחק של שני בלוקים לפחות.  מי לא דיברה עליו? מי ביוטיוב הבינלאומי לא המליצה עליו? הוא היה היילייטר שגרם לכולן להתאהב בז׳אנר, ולכל החברות לרוץ ולייצר אחד משל עצמן. איזה ימים אלה היו…
בכל אופן, זה היה אך מתבקש שהשימר הזה יקבל גרסא נוזלית, ואני שמחה לספר שגם במקרה הזה דה באלם עשו עבודה מעולה! 
הגרסא הנוזלית נקראת Mary Dew Manzier, הגוון זהה בדיוק לגוון המקורי, וגם במקרה הזה הוא מתקבל מטאלי, כמעט ללא יכולת להבחין בחלקיקים של השימר. 
אם להשוות לשימר של שרלוט, ההיילייטר של דה באלם סמיך יותר, ומתקבל חזק יותר. כשמטשטשים היטב עם ספוגית, הם מאד דומים מבחינת הגימור, אבל בעבודה עם מברשת – הוא יהיה טיפה קשה יותר לטשטוש, ויתקבל עצמתי יותר. 
ההיילייטר מגיע באריזת גלוס עם אפליקטור ספוגי. זה קל ונוח להניח ממנו על גב כף היד ולעבוד משם. 
מה זה היילייטר איך משתמשים
אני ממליצה עליו במיוחד לכל מי שאהבה את ה-Mary Lou manizer, ולכל מי שאוהבת היילייטרים בגוונים של זהב צהוב. 
את ההיילייטר הזה ניתן לרכוש בקישור הזה  או בקישור הזה, ואגב, הוא הזול בחבורה. 

ABH, Liquid Glow, Perla

שימרים נזליים מומלצים
עוד היילייטר נפלא, שנותן את אותו המראה הזוהר והטבעי שאני כל כך אוהבת, הוא ה-Liquid Glow של אנסטסיה בברלי הילס. הגוון הספציפי שיש ברשותי הוא Perla – היילייטר בגוון שמפניה צהבהבה- אך כהה במעט מההיילייטר של דה באלם.
הוא יחסית קליל וקל מאד לטשטוש, הוא מתמזג יפה עם האיפור, ומעניק לעור גלואו מרשים ולא מוגזם מדי. 
אני אוהבת במיוחד את האריזה – כמה פשוטה, ככה נוחה, פרקטית, והסטרילית מכולן. 
שימר נוזלי מומלץ לשימוש מקצועי אנסטסיה בברלי הילס
ההיילייטר מגיע באריזת שפורפרת לחיצה. החומר יוצא ישירות מהפתח הקטן שבקצה, והסיכוי לחדירת חיידקים ממש מזערי. 
את ההיילייטר של ABH ניתן לרכוש בקישור הזה. מגיע בגוונים שונים. 

Iconic London, Illuminator, Original

היילייטר מסנוור שימר חזק פיגמנטי
אנחנו עולות שלב מבחינת העצמה, ומגיעות לדבר על שני היילייטרים שמסנוורים מהחלל. 
הראשון הוא ה-Illuminator של Iconic London בגוון המקורי (Original) – שהוא לדעתי גם המוצר הראשון שהמותג הבריטי השיק, ועד היום הוא מוצר הדגל שלהם. לא לא, תקשיבו – וואו איזה דבר! 
אני חושבת שהוא נולד כמענה להיילייטר הבא שתכירו כאן, של Cover FX, שהרי הם מאד מאד מאד דומים, הן מבחינת הביצועים, והן מבחינת המחיר.
השימר הנוזלי של אייקוניק לונדון  מגיע בבקבוק זכוכית חלבית, הכולל טפטפת שבאמצעותה ניתן לשאוב חומר, ולטפטף על עור הפנים, או על גב כף היד- כל אחת והעדפותיה. 
היילייטר נזולי חזק אייקוניק לונדון
ההיילייטרי הזה הוא סופר חזק ועוצמתי. מספיקה ממנו טיפה קטנטנה כדי לסנוור למרחקים. הוא מתקבל מטאלי כמו מטאל של מכונית. גם כאן, כמו כל השימרים המוצלחים שלי, לא רואים חתיכות של נצנץ או גליטר. זה פשוט מטאלי, מסנוור ויש לקבל זאת כעובדה מוגמרת. 
ה-Original הוא גוון ניודי ברונזי, שמזוית מסויימת נראה מבריק כמעט לבן, וכשמסתכלים מכיוון אחר הוא נראה מעט ברונזי. 
למי שרוצה לקבל אפקט של סנוור של ממש עם השימר שלה, ושמחפשת היילייטר מרוכז ואטום, הוא יהיה מושלם. כמובן שניתן גם לשים ממנו מעט ולטשטש היטב, ולקבל מראה יותר טבעי ועדין, אבל אני לא חושבת שהוא נועד למטרה הזו 🙂 
את ההיילייטר של Iconic London תוכלו לרכוש דרך הקישור הזה. מגיע במספר גוונים.  

Cover FX, Custom Enhancer Drops, Moonlight

cover fx היילייטר שימר נוזלי מומלץ
את רשימת היפהפיים שלנו נסגור עם המוצר שלדעתי היה הראשון שהדליק אותי על כל הקונספט הזה של היילייטרים נוזליים. את ה-Custom Enhancer Drops של Cover FX ראיתי לדעתי באיזושהי סקירה ביוטיוב, ומשהו בי ממש התרגש. הייתי חייבת לשים את ידי על הקסם המטאלי המסנוור הזה. בסופו של דבר זה קרה בביקור בספורה ניו יורק (מתי שוב, מתי?!), כשאני והטיפות המטאליות הפכנו לאחד. אז רכשתי גוון אחר שמאז כבר הספיק לאבד את חינו… 
הבקבוקון הקטן שאתן רואות בתמונה הוא כמובן מוצר מוקטן שקניתי באיזו ערכה לאיזה חג, והגוון נקרא Moonlight- גם כן ברונזי אבל בהיר יותר מההיילייטר שראיתן מ-Iconic London, עם נטיה קלה לצהבהבות. 
הוא מטאלי, עצמתי ויפהפה בדיוק כמו הלונדוני, וגם ממנו דרושה רק טיפה קטנה כדי לספק הארה לכל הפנים. 
אה כן, וגם הוא מגיע בבקבוקון עם טפטפת, והוא מאד נוח לעבודה.
שימרים מומלצים איפה קונים
 
החיסרון היחיד שלו מול ה-Illuminator של אייקוניק לונדון הוא, שעם הזמן הוא מתחיל להתגבש ולהתייבש בתוך הבקבוק. שנה אחרי הפתיחה נשאר לי בבקבוק מן נוזל כמעט צמיגי, ומלא בשימר. זה לא קורה עם האילומינייטור.
מצד שני, ההיילייטרים האלה באמת משגעים, אז אם יוצא לכן לשים על אחד את היד, ובמיוחד אם אתן מאפרות מקצועיות, ואתן יודעות שתשתמשו בו הרבה – אז לחטוף. 
את ההיילייטר של Cover FX אפשר לרכוש דרך הקישור הזה
אלו היו חמשת ההיילייטרים הכי אהובים עלי כרגע. קחו לכן עוד רגע להתלהב מהסווטשים. הם מסודרים מימין לשמאל, לפי סדר הסקירה. יש לכן גם וידאו קצר מתחת! משקיענית… כזאת אני 🙂 
רק תזכרו שהסווטשים אינם מטושטים. כאן הם מופיעים במלוא עצמתם, ואפשר להביא את כולם למצב הרבה הרבה יותר עדין. 
היילייטרים נוזליים מומלצים
עד כאן להפעם! אני מקווה שנהנתן, ואשמח אם תספרו לי האם התנסיתן בהיילייטרים נוזליים, ומהם האהובים עליכן! 
אז עד הפעם הבאה- תהיו לי בריאות, חיבוקים ונשיקות!
* גילוי נאות: הקישורים בפוסט הנם קישורי אפיליאייט. משמע – רכישה באמצעות תעניק לי עמלה. אשמח מאד אם תשתמשו בלינקים שלי, זה מסייע לי בתחזוקה של הבלוג והערוץ, וברכישת מוצרים חדשים לסקירה עבורכן! 
המוצרים כולם נרכשו מכספי, ואני מתחייבת שכל הכתוב בפוסט כנה ואמיתי, כמו שאתן כבר וודאי מכירות 🙂 

אהבת את הפוסט? שתפי אותו!

אהבת את הפוסט? שתפי אותו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי גם יעניין אותך...

Cruelty Free Beauty

אלו מותגים נחשבים לנטולי אכזריות?

ישנם חילוקי דיעות בקשר לאילו מותגים ניתן לסמן כמותגים נטולי אכזריות, כשבסופו של דבר כל אחד ואחת בוחרים בעצמם לאיזו דוקטרינה הם משתייכים.

כדי ליישר קו עם קוראי הבלוג, אני רוצה להבהיר אילו מותגים נחשבים לנטולי אכזריות מבחינתי.

אני מחשיבה מותגים לנטולי אכזריות אם הם עונים על התנאים הבאים:
1. לא עורכים בעצמם ניסויים על בעלי חיים.
2. שום גוף שלישי לא מנסה את המוצרים שלהם על בעלי חיים.
3. לא נמכרים פיזית בסין.
4. קיבלו חותמת של ארגון PETA.
5. נבדקו ואושרו על ידי הבלוגרית Cruelty Free Kitty והבלוגרית Logical Harmony.