ביוטי ללא אכזריות

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ביוטי ללא אכזריות

חיפוש
פוסטים אחרונים בבלוג
ארכיונים

בתיק של מאפרת מקצועית- כל המוצרים בתיק שלי, ומאיפה להזמין במחירים שפויים

אחת השאלות שאני מקבלת הכי הרבה היא על אילו מוצרי איפור אמליץ לתיק איפור מקצועי. אספתי את התיק שלי ואת עצמי, וישבתי לצלם לכן סרטון ארוך, בו צללתי לעומקו של התיק שלי, והראיתי לכן את כל המוצרים שבהם אני משתמשת בעבודה המקצועית שלי.

לפירוט המוצרים – המשיכו לקרוא!


מאפרת מקצועית ותיקה פעם אמרה לי, שמאפרת טובה באמת, לא צריכה להסתובב עם מזוודת איפור מפוצצת. לפני כל עבודה, יש להעריך באילו מוצרים יש להשתמש על הלקוחה, בהתאם לציפיות ולמה שמתאים לה, ולקחת רק את המוצרים שצריך לצורך השלמת המשימה.

כמו שתוכלו לראות, אימצתי את עצתה, וצמצמתי את איפור העבודה שלי לתיק שקוף על כתף, ובו הבסט של הבסט מכל קטגוריה. התיק הזה מתאים ל-99.9% מהלקוחות שלי. במקרים קיצוניים אכניס מוצרים אחרים, כמו גווני צצליות צבעוניים או גווני מייקאפ נוספים. 
את תיק האיפור שלי התחלתי לבנות לפני 5 שנים, ומאז הוא השתנה, הלך והשתדרג, כאשר את מרבית המוצרים, אם לא את כולם, רכשתי אונליין, או בנסיעותי לחו״ל. אז כיאה למה שתצפו ממני, אגיש לכן כאן את רשימת המוצרים המלאה לתיק האיפור שלי + קישורים למאיפה כדאי להזמין, וטיפים נוספים במה שקשור להזמנת המוצרים. 
כדי לא תצטרכו לצפות בכל הסרטון ולרשום בעצמכן את כל המוצרים, הכנתי לכן כאן את הצ׳ק ליסט שלי- רשימת מוצרי האיפור בתיק המקצועי שלי, שתשמש כל מאפרת מקצועית, מתחילה וגם ותיקה.

כמה נקודות לפני שתצללו לרשימה:

הפוסט הזה עודכן בנובמבר 2021 עם תחליפים מעודנכים ונטולי אכזריות למוצרים שראיתן בסרטון. 
מוצרים שכבר לא ניתן להשיג הוסרו מהרשימה. 
  • האתרים הכי טובים בעיניי להזמנת איפור מקצועי הם: Cult  Beauty ו-Beauty Bay ו-SpaceNK, בהם תמצאו את אנסטסיה בברלי הילס, ביוטיבלנדר, שרלוט טילבורי ועוד!
-בקאלט ביוטי המשלוח חינמי בקניה ב-40£.
– בביוטי-ביי יש 17% הנחת מע״מ (מגולמת במחיר המוצר), המשלוח עולה ₪30, ויש מבצעים שווים כמעט בכל יום נתון במהלך השנה.
– ב-SpacaNK יש 17% הנחת מע״מ (שמתעדכנת בעגלה כשמזינים כתובת בישראל, ומשלוח חינמי בקניה ב-40£. משלוח ללא הגעה לסכום הזה הוא 5£ בלבד. 
  • Urban Decay– את מוצרי המותגים ניתן להזמין מהכלבו האמריקאי נורדסטרום. המחירים של המוצרים מצוינים, אולם המשלוח קצת יקר. לכן לדעתי מומלץ לשלב כמה מוצרים בהזמנה, ולחשוב על תשלום מיסים מראש (מתאפשר באתר). 
  • תראו שאני ממליצה על הרבה מוצרים מספורה. ספורה לא שולחים ישירות ארצה, אבל בכל זאת אפשר להזמין עם חברת שילוח. כאן כתבתי על איך עושים את זה

רשימת מוצרים לתיק איפור מקצועי

התיק שלי

את התיק השקוף רכשתי לפני יותר משלוש שנים, ולא מצאתי בדיוק את מה שקניתי באיביי. נראה שבאיביי התיקים קטנים יותר, וגם לא נשלחים לארץ. 
אבל הצלחתי למצוא תיק זהה באליאקספרקס בפחות מ-100 שקלים כולל משלוח. [לרכישה מכאן]
הביקורות שם טובות, ומהתמונות של הלקוחות נראה שמדובר באותו התיק בדיוק. 

לפני שמתחילים

מחטא ידיים – מוצר חובה בכל תיק איפור. לפני כל עבודה יש לחטא את הידיים, לפני שנוגעים בפנים של הלקוחה. אני משתמשת בשל ד״ר פישר, אבל זה לא משנה כל כך, כל עוד הוא עודה את העבודה, ורצוי שיהיה לו ריח נעים. 
קרם ידיים – נעים וריחני, להנעמת תהליך האיפור לאף הלקוחה 🙂 
מנקה מברשות – מעין ספוגית שבה משתמשים כאשר רוצים להשתמש באותה המברשת להנחת צבעים שונים. את שלי קניתי בביוטיקר, אך נראה שכבר לא ניתן להשיג. מצאתי תחליף באליקאספרס.
שימו לב: חשוב מאד לשטוף ולייבש את מנקה המברשות בין עבודה לעבודה, על מנת לשמור על סטריליות! 

מנקה מברשות נוזלי – מוצר שלא הראיתי בסרטון, אבל חשוב מאד! יש לי את של ביוטיקר והוא נפלא. נועד לניקוי + חיטוי של מברשות. המנקה מתנדף במהירות, מנקה בצורה מושלמת ומותיר ריח נפלא למברשת. שימושי במיוחד כאשר יש כמה לקוחות באותו היום, ורוצים לההשתמש באותן המברשות על כולן.
מוצרים מאפרת צריכה

מגבונים להסרת איפור – לניקוי הידיים או נשורת מהפנים של הלקוחה. אני משתמשת בשל Life של סופר פארם. 
מגבת פייברית או נייר מגבת לניקוי המברשות והידיים מאיפור. 

אביזרי איפור

בתיק המון אביזרי איפור. למעט המברשות ומעגל הריסים שבהם אני ממליצה להשקיע, את כל היתר אפשר לרכוש בגרושים באתרים כמו איביי, אליאקספרס ובחנויות כמו ביוטיקר. 
את המברשות שלי אראה לכן בפוסט/ סרטון נפרד. 
פאפים קטנים לפודרה– לעבודה, וכדי לתת ללקוחה לטאצ׳אפים. מומלץ לרכוש פאפים עם סרט מאחור, שבו ניתן להכניס את האצבעות, וכך להשעין את היד על פני המאופרת כאשר עושים אייליינר למשל.
ניתן להשיג אצלי בבלאשס
ספוגיות – למרות שיש המון ספוגיות טובות בשוק, לעבודה מקצועית אני הכי נהנית מהספוגיות של ביוטיבלנדר. לא משנה באיזה צבע באמת. 
את הספוגיות תוכלו להזמין במחיר טוב מהאתר הזה.
קסמי אזניים לתיקונים
אפליקטורים חד פעמיים למסקרות וגלוסים – חשוב ביותר למען שמירה על סטריליות של המוצרים, ואי העברת חיידקים ומחלות מלקוחה לקוחה.
ניתן להזמין חבילה של 100 יחידות בבלאשס

מברשות מסקרה חד פעמיות
שאדו שילדס – מדבקות עזר להנחת צלליות ואייליינר. את המדביקות מדביקים מתחת לעיניים, והן גם מונעות נפילת נשורת של צלליות על פני הלקוחות. ניתן להזמין במחיר טוב מאליקאספרס.

מעגל ריסים – מוצר שלדעתי כן כדאי להשקיע בו, גם כדי שיאריך ימים וגם כדי שלא ישבור את ריסי הלקוחה.אני ממליצה על המעגל של Twezerman.
ריסים מלאכותיים – סטים שלמים ובודדים. אני משתמשת בעיקר בריסים של ארדל. ריסים תוכלו לרכוש ממש בזול באיביי. גם אצלי בבלאשס יש סטוק חמוד. מאיפה קונים ריסים- כל האפשרויות הטובות בפוסט הזה
דבק ריסים- יש כמה טובים בשוק. אני מחליפה בין DUO לבין ה- Lash Grip של ארדל.  את DUO ניתן להשיג בבלאשס.
פינצטה להנחת ריסים – יש פינצטות ייעודיות לכך, אבל אני מוצאת שכל פינצטה תעבוד. פינצטה מאד תעזור בשליטה בריבים בתהליך ההדבקה. 
מספריים קטנות לגזור ריסים – במקרים רבים, סטים של ריסים יהיו ארוכים מדי לעין של המאופרת, ולכן צריך להתאים את האורך על ידי גזירת כמה שערות מאחד הקצוות. אם מהקצה הפנימי או החיצוני נתון לשיקולכן וטעמכן. כל מספריים לציפרניים יספיקו. 
צנצנות קטנות לגלוס וליפסטיק ללקוחה- ניתן למצוא בביוטיקר.
פלטה בטבעת למייקאפ- לשמירה על סטריליות, ולמניעת לכלוך הידיים למי מעדיפה.  גם את זה מצאתי לכן באליאקספרס בכ-5 שקלים כולל משלוח.
מוצרים מומלצים לתיק איפור מקצועי
פלטת ערבוב מייקאפ
מחדד – השקיעי במחדד טוב, שמתאים לחידוד עפרונות דקים ועבים. רצוי שיהיה בו מקום לאשפה. אני משתמשת בסגול של אסנס והוא מצויין. 
טיפ: לפני כל עבודה, דאגו לחדד את כל העפרונות בערכה, ובכל מקרה, חובה לחדד עיפרון לפני שבא במגע עם לקוחה. למען הסטריליות, ובואו, זה גם נראה הרבה יותר טוב! 

מוצרי איפור לעבודה מקצועית

קרם לחות – עדיף כזה שיתן מענה לטווח רחב של סוגי עור, ושיקנה לעור מראה זוהר. אני משתמשת ב-  Embroyoliss Lait Creme Concentre.
סרום- פריימר למראה עור זוהרFarsali Unicorn Essence. הטיפות הורודות האלה יכולות לשמש גם כסרום לפני הלחות, וגם כפריימר למייקאפ, כשאז הן יתנו לעור מראה קורן, תחושה של מאט, וישפרו את הגימור של המייקאפ. 

פריימר לעור מאט – אני משתמשת ב- Matte Veil Primer המצוין של אילאמסקה.
פריימר לטשטוש נקבוביות וקמטוטים – יש המון טובים בשוק. שניים מוצלחים מאד הם ה-Timeless Smoothing Primer של טארט. יקר אבל שווה!
פריימר הארה – פריימר נוסף שקיים היום בשוק הוא פריימר ההארה- נוזל בעל גימור מטאלי,  בעל חלקיקים קטנטנים של אור, שנועד להעניק לעור מראה זוהר במיוחד. ניתן להניח אותו ישירות על העור, או לערבב אותו עם מייקאפ. בקיט שלי היה Backlight Priminh Filter של Becca, אבל למרבה הצער המותג נסגר. מצאתי לו תחליף אצל שרלוט טילבורי.  
icon
icon
*פריימרים נוספים שאפשר להחזיק בקיט הם פריימרים מתקני גוון. ישנם פריימרים ירוקים, סגולים וכתומים. אולם אם המייקאפ טוב, לרוב לא יהיה צורך בפריימרים כאלה. 
מייקאפ – בגוונים שונים. מומלץ להשתמש במייקאפ עמיד, בעל כיסוי גבוה, וכזה שיתאים לכל סוגי העור. 
בבתי ספר לאיפור ילמדו אתכן לרכוש מייקאפים בעלי תתי גוון צהוב וורוד. זה אפשרי ונכון, אולם מאפרים מקצועיים רבים, כמו ליסה אלדריג׳ המדהימה, משתמשים רק במייקאפים בעלי תת גוון צהוב, כי אפשר לגרום לתת הגוון הזה להתאים לכולם, ומייקאפים בעלי תת גוון צהוב נראה הרבה יותר טוב (לדעתי ולדעת רבים אחרים). 
רצוי שיהיו לפחות שניים-שלושה גוונים בתיק, ולערבב בניהם כדי לתת מענה לכל גוווני העור. כמובן שתשתדלו להתאים את גווני המייקאפ לקהל היעודי שלכן. אם אתן מאפרות גם כהות עור, הצטיידו בגוונים המתאימים לקהל היעד הזה.
ניתן גם לרכוש טיפות מייקאפ כהות או בהירות של חברות כמו NYX או Cover FX, שבעזרתן ניתן להבהיר או להכהות את גווני המייאקפ. 
המייקאפ הראשי בתיק שלי היום הוא ה-Studio Skin 24 Hour Wear של סמאשבוקס. ואני מחזיקה בשלושה גוונים שלו. 
למייקאפ כיסוי בינוני שניתן לבנות ולהגיע לכיסוי גבוה, וגימור בין חי למאט- משהו באמצע. ניתן לדלל אותו עם שמן ביוטי או להפוך אותו למאט יותר על ידי ערבוב פודרה בתוכו, או על ידי ערבוב עם מייקאפ אחר בגימור מאט. 
גוונים מומלצים: 0.2, 4.05 ועוד אחד כהה יותר – 4.5 שמתאים לכהות עור. עם אלה אני משחקת. 
קורקטור(ים) – על מנת לתקן כהויות וגוונים שונים בעור משתמשים בקורקטורים (מתקני גוון). 
הפופולאריים הם הירוקים לנטרול אדמומיות, והכתומים לנטרול כהויות חומות- אפורות. אני הפסקתי להשתמש בקורקטורים ירוקים, כי הם עוברים מבעד לאיפור, ואני מוצאת שמייקאפ וקונסילרים טובים יוכלו לטפל באדמומיות. מצד שני, כהויות חומות וכהות עשויות להתקבל אפרפרות גם עם מייקאפ טוב, ולכן אני משתמשת בקורקטורים כתומים, שנותנים מענה כמעט לכל בעיות הפיגמנטציה בעור.היום אני משתמשת בקונסילר הכתום של LA Girl. יש לו פיגמנט ממש חזק וצריך ממנו כמות מזערית כדי לקבל כיסוי טוב.
קונסילרים- מומלץ לרכוש קונסילרים בעלי כיסוי גבוה, אך לא כבדים ופודרתיים מדי, על מנת שלא ידגישו קמטוטים ובליטות בעור. 
בקיט המקצועי שלי אני משתמשת היום רק בקונסילר שייפ טייפ של טארט, הידוע ברמת הכיסוי הגבוהה שלו, ואני מחזיקה כמה גוונים ממנו. 
פודרה לקיבוע המייקאפ – ניתן לרכוש בגוונים שונים, או אחת אוניברסלית. כרגע אני משתמשת בפודרות של איל מקיאג׳, והן נהדרות. כשאסיים אותן אעבור למייקאפ פוראבר בגוון 12- אשר הוא אוניברסלי ומתאים כמעט לכולן. הוא מקבע נהדר, וקצת קליל יותר מהפודרות של איל מקיאג׳. 
פודרת בננה – לאפייה (Baking) ליצירת מראה מואר ומפוסל. אני משתמשת במפורסמת של Ben Nye
 סטיקים להארות והצללות – היום קיט ללא מוצרים לפיסול הפנים לא יעבור את מבחן המקצועיות 🙂 אם פעם השתמשנו בגווני מייקאפ וקונסילר שונים כדי לפסל את הפנים, היום יש המון מוצרים בשוק שנועדו להקל על התהליך. אצלי בתיק תמצאו סטיקים וטושים לחיטוב הפנים:
Anastasia Beverly Hills Contour Stick – גוונים Mink להצללות ו-Bananna להארות.
כמו כן תמצאו אצלי בקיט את הסטיקים של KIKO: גוון 200 לשיזוף וחימום, וגוון 201 לקונטור. [לרכישה]

היילייטר  קרמי או נוזלי
–  את פיסול הפנים נשלים עם היילייטר. ניתן להשתמש במוצרים רטובים, אשר יתנו מראה יותר טבעי ופרשי, מן אפקט של גלואו מבפנים, ויגרמו לאיפור/ היילייטר להחזיק מעמד זמן רב יותר. בערכה שלי שניים:
ה-Liquid Glow  של Anastasia Beverly Hills בגוון Perla, שהוא העדין מהשניים, למראה זוהר ויפהפה, אבל לא מוגזם מדי.
Custom Enhancer Drops של Cover FX בגוון Sun light – טיפות מטאליות מטריפות להיילייט דרמטי, עצמטי ומהפנט ביופיו. 
היילייטרים יבשים- לגימור זוהר של האיפור. אני מחזיקה בפלטה של אנסטסיה – Anastasia Beverly Hills Glow Kit בגוון Sun Dipped שבה ארבעה גוונים יפהפיים שנותנים לי מענה לכל לקוחה. 

תיק איפור מקצועי
Anastasia Glow Kit – יפה, שימושי וחסכוני

ולהיילייט קצת יותר אינטנסיבי ודרמטי יש לי את ה-Rodeo Drive של עפרה
ברונזר לחימום הפנים- נועד להעניק שיזוף, צבע וחיות לעור לאחר המייקאפ.  אני אוהבת להשתמש בברונזרים שמעניקים לעור מראה זוהר ובריא, וברונזר כזב הוא הפירמידה של עפרה

עוד מוצר מנצח של עפרה- ברונזר הפירמידה, גילטי
ברונזר לקונטור – בעל תת גוון חום אפרפר, לחיטוב אמין של הפנים. 
ניתן להשתמש באבקה החומה אפרפרה שבפירמידה (בצדדים החיצוניים). 
סמקים – בגוונים שונים. דאגו שיהיו לכם גם כתומים וגם ורודים בטונים ודרגות עצמה שונות. פלטות יעשו את העבודה! 
אני מחזיקה בפלטה המופלאה של עפרה, בה 12 סמקים! לא צריכה יותר מזה.
פריימר לצלליות – לשיפור הנראות והעמידות של הצלליות. אני מחזיקה כרגע ב-KIKO שהוא אליפות, אבל אי אפשר להזמין לארץ. תחליף מצוין נוסף הוא ה-Primer Potion של אורבן דקיי. ניתן לקנות את המקורי השקוף, ואני אוהבת יותר את Eden הצהוב.
צלליות – כשזה מגיע לצלליות, תמיד טוב למצוא פלטה או פלטות שיכילו מגוון צלליות בצבעים ומרקמים שיהיו לנו שימושיים. אני אוהבת בפלטות שלי גוונים חמים, ודואגת שיהיו בהן גווני מעבר, הארה, צלליות מטאליות בגוונים נסיכותיים (ורודים, ברונזיים ומוזהבים) שאותן אני מניחה על גלגל העין, וצלליות כהות לתיחום. הנטיה שלי היא לגוונים חמים יותר, אולם חשוב לדאוג שיהיו גם גוונים קרים בתיק, וגם צללית ירוקה וצללית כחולה אחת – Just in case.  את הפלטה שהכי משמשת אותי היום כבר לא ניתן להשיג (ה-Pillow Talk של שרלוט טילבורי) אבל את השניה שהכי משמשת אותי עדיין ניתן להשיג:
  • Zoeva Cocoa Blend – פלטה מושלמת שיש בה את כל הצלליות שאני צריכה לאיפור ערב, ואילולה איפור רק איתה על כל הלקוחות שלי היה מתחיל לשעמם, הייתי משתמשת רק בה:) 

  • פלטה נוספת שאני חושבת שיכולה להיות נהדרת לקיט מקצועי היא ה-Soft Glam של אנסטסיה בברלי הילס. 

    • את הגוונים החסרים אני משלימה ברכישת צלליות בודדות מ-Makeup Geek, שאותן אני מניחה בפלטת מגנט. הצלליות של מייקאפ גיק מגיעות בגימורים שונים- מאט, מטאלי וסופר מטאלי (פויילד- פיגמנט דחוס), והן מאד נוחות מבחינת העלות. צללו לאתר ובחרו את הגוונים שלכן, ההתאהבות מובטחת 🙂
    • צלליות נוזליות – אני אוהבת את הצצליות המטאליות של Stila, סופר עמידות, וסופר מטאליות ומהפנטות. חוסכות את השלב של הרטבת המברשת בשימוש בפיגמנטים בתפזורת. רק שימו לב לקחת את גרסת ה-Shimmer ולא ה-Glitter!
    איפור מומלץ צלליות מומלצות
    הצלליות הנוזליות של סטילה- חובה חובה חובה בתיק המקצועי
    • צלליות מבריקות בתפזורת – לאקסטרא גוונים, לזוהר מטריף של הצלליות. אני מחזיקה בשל בצלליות של איל מקיאג׳. 
    פלטה מגנטית – בה תאחסנו את הצלליות הבודדות שתקנו במייקאפ גיק 🙂 ובכלל כל מוצרים שתרצו לדפט.  ניתן להשיג ב-Makeup Geek בגדלים שונים. 
    מסקרה עמידה ודרמטית- לצערי זה משהו שממש קשה למצוא! מסקרה עמידה וטובה שהיא גם נטולת אכזריות. לשמחתי מצאתי אחת כזו והיא ה-Better Than Sex של Too Faced בגרסתה העמידה. החיסרון הוא שממש קשה להשיג אותה – אין הרבה אתרים ששולחים אותה ארצה. 
    אייליינר ג׳ל – לרוב האייליינרים האלה יהיו הכי עמידים והכי נוחים לעבודה. היום אני משתמשת באייליינר ג׳ל השחור של אינגלוט. אני אוהבת שהוא ממש ממש שחור, ושעד שהוא מתקבע לגמרי יש מספיק זמן משחק כדי לעשן או לתקן. 
    אייליינר נוסף שלא הראיתי ושלא זז מהערכה שלי הוא הטוש הדו צדדי של טארט. מצד אחד שלו יש אייליינר טוש שחור רגיל, מאד כהה, יפהפה, עמיד ביותר ונוח לעבודה. מהצד השני עיפרון עיניים שחור, מאד פיגמנטי ומאד עמיד. אני משתמשת בו ליצירת אייליינר מעושן, ולתיחום העין מלמטה. 
    עפרונות עיניים- בגוונים שונים. מומלץ שיהיו כמה שיותר עמידים. העפרונות שאני הכי אוהבת הם של KIKO
    עפרונות לגבות – אני הכי אוהבת לעבוד עם העפרונות ה- Brow Wiz של אנסטסיה בברלי הילס, אשר מעניקים שליטה מצוינת בשרטוט הגבה, ומראה טבעי ויפה.
    צלליות לגבות – למילוי הגבות ולמראה יפה וטבעי. אני מחזיקה בפלטה של BH Cosmetics שבה 8 צלליות בגוונים שונים, אבל אותה כבר לא ניתן להשיג. מצאתי תחליף ראוי באתר הפולני. 
    סקראב לשפתיים – להכנת שפתיים יבשות ומקולפות. בקיט שלי סקראב מעולה בריח אבטיח של Fizz & Bubble.
    ליפ באלם לשפתיים- אחרי הסקראב, הניחי על השפתיים היבשות באלם אשר מרכך את השפתיים, ומכין אותן לקראת האיפור. אצלי תמצאו את חביב המאפרים – Lucas Papaw Ointment [לרכישה]
    טיפ: במצב של שפתיים יבשות, התחילו מהטיפול בשפתיים, ורק אחר כך המשיכו לכל יתר האיפור. 
    פריימר לשפתיים- לעמידות הליפסטיק ולמילוי חריצים. אני משתמשת בשל KIKO. 
    עפרונות שפתיים- בגוונים שונים. מומלץ שיהיו שעוותיים ויבשים ככל שניתן, על מנת שיקבעו בצורה טובה. עפרונות קרמיים מדי הנם פחות עמידים ונוטים לנזול ולכער את הליספטיק. 
    שפתונים – לרוב נעדיף ליפסטיקים עמידים. אולם יש לקוחות שלא אוהבות את המראה המאט, או שזה פשוט פחות מתאים ללוק מסוים, ולכן יש צורך גם בליפסטיקים לחותיים בקיט. 
    אצלי בקיט בעיקר שפתונים של מאק- אדומים, ורודים וניודיים. 
    ליפסטיקים נוזליים – בגוונים שונים, ותמיד שיהיו אדומים, ניודיים, כתומים וורודים. 
    הפורמולות המועדפות עלי :
    עפרה [לרכישה]
    פלורמר [לרכישה]
    Kat Von D [לרכישה]
    אנסטסיה בברלי הילס [לרכישה]
    Beauty Bakerie [לרכישה] – הכי עמידים בחבורה, שורדים גם אוכל שומני.
    ליפ גלוסים – בגוונים שונים. 
    ספריי קיבוע- יש רבים וטובים בשוק, אני משתמשת בשל Skindinavia.  

    זהו! זו הייתה הרשימה שלי. אם יש לכן המלצות למוצרים נוספים שכדאי שיהיו בקיט, השאירו אותן בתגובות! זה יעזור לי ולקוראות 🙂


    * גילוי נאות – חלק מהקישורים בפוסט הנם קישורי אפיליאייט. רכישה דרך הקישורים תעניק לי עמלה מסוימת. אודה לכן מאד אם תשתמשו בלינקים שלי, אבל כמובן שתוכלו לחפש את המוצרים והשירותים בעצמכן בגוגל 🙂

    אהבת את הפוסט? שתפי אותו!

    אהבת את הפוסט? שתפי אותו!

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    אולי גם יעניין אותך...

    Cruelty Free Beauty

    אלו מותגים נחשבים לנטולי אכזריות?

    ישנם חילוקי דיעות בקשר לאילו מותגים ניתן לסמן כמותגים נטולי אכזריות, כשבסופו של דבר כל אחד ואחת בוחרים בעצמם לאיזו דוקטרינה הם משתייכים.

    כדי ליישר קו עם קוראי הבלוג, אני רוצה להבהיר אילו מותגים נחשבים לנטולי אכזריות מבחינתי.

    אני מחשיבה מותגים לנטולי אכזריות אם הם עונים על התנאים הבאים:
    1. לא עורכים בעצמם ניסויים על בעלי חיים.
    2. שום גוף שלישי לא מנסה את המוצרים שלהם על בעלי חיים.
    3. לא נמכרים פיזית בסין.
    4. קיבלו חותמת של ארגון PETA.
    5. נבדקו ואושרו על ידי הבלוגרית Cruelty Free Kitty והבלוגרית Logical Harmony.

    ברוכה הבאה!

    איזה כיף שאת כאן!

    Cruelty Free Beauty הוא בלוג ביוטי שכולו מוקדש לקוסמטיקה ללא אכזריות, כאשר גם כאן, כמו בבלוג הוותיק, תמצאי שלל מדריכי קניה אונליין. 

    אני מזמינה אותך להצטרף אלי ולהינות מתכנים חדשים, סקירות והמלצות.

    לא מנויה שלי עדיין?

    רוצה לקבל עדכונים על תכנים חדשים ועל מבצעי הבלאק פריידיי הקרובים?

    הרשמי עכשיו:

    (המנויות ל-Masks Off Masks On לא צריכות להרשם שוב)