ביוטי ללא אכזריות

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ביוטי ללא אכזריות

חיפוש
פוסטים אחרונים בבלוג
ארכיונים

בואו נדבר על ריסים!

כל מאפרת יודעת שלפעמים כדי לשדרג לוק ולהפוך אותו למושלם- לפחות בתמונות, צריך לעמול על תוספת קטנה שעושה פלאים. הוספת כמה ריסים בודדים או סט שלם של ריסים לעין המאופרת תגרום לעין להיראות פתוחה יותר, לריסים להראות צפופים ומלאים יותר, ובכלל תהפוך את כל הלוק והאיפור לדרמטיים יותר. אני לא מדברת על ריסים מוגזמים בגודל של מניפה, סטייל פליטות ריאליטי, שהופכים את כל המראה לטראשי- באלה הייתי בכיף משתמשת בפורים, אלא אני מדברת על ריסים עדינים שפשוט ישלימו לנו את מה שהטבע החסיר.

*המחירים המוצגים להלן נכונים ליום פרסום הפוסט

לא פעם נתקלתי בריסים עקשניים שגם אחרי עיגול ומיסקור (המצאתי מילה?) לא הצליחו לספק את הלוק המורם והמעוגל החינני שאנחנו תמיד מחפשות. כשמשקיעים רבות באיפור העין ובסופו של דבר רק הריסים הלא מושלמים גורמים לתחושת החמצה, הריסים המלאכותיים עשויים מאד להציל את המצב.

כחלק בלתי נפרד מתיקה של מאפרת (וגם מתאפרת משקיענית), גם הריסים צריכים לקבל פוסט משלהם, כדי שכולנו נדע שגם הם, כמו יתר מוצרי האיפור והטיפוח בארץ, יקרים בהשוואה למחירם בחו"ל, ושגם אותם ניתן למצוא באתרים שונים ולהזמין בכמויות מבלי לגרום לבורות בכיסים. כך למשל מברור מול הסופר פארם עולה כי הריסים של ארדל, שהושקו שם רק בחודשים האחרונים, עולים כ-40 שקלים. דבק DOU להדבקת ריסים עולה שם 44 שקלים. באיל-מקיאג' עולים הריסים המלאכותיים למעלה משישים שקלים. ב-WOW ניתן למצוא ריסים במחירים יותר זולים (פחות מ-20 שקלים), אך באיכות ירודה יותר, וגם המבחר ממש לא מרשים. 

זו, אגב, גם עוד סיבה מעולה לחפש ריסים ברשת: כי המבחר שתמצאו ברשת הוא עצום, והרבה יותר מעניין ממה שתמצאו כאן.

כשמדובר בריסים של Ardell או בריסים של חברות דומות, ריסים קלאסיים, נגיד, המחירים ברשת מאד נוחים וההבדלים בין מחיריהם בארץ לבין מחיריהם בחו"ל יכולים להיות מאד משמעותיים. ככל שהריסים הופכים למתוחכמים יותר, לגדולים עם תוספות של אבנים ונוצות למשל, כך גם מחירם יעלה. 

אולי אתן שואלות את עצמיכן- בשביל מה לטרוח ולהזמין ריסים מהאינטרנט? הרי מדובר בפריט קטן, שמחירו לא גבוה כמוצרי האיפור… בשביל עשרה שקלים שנחסוך כבר נקנה פה ונגמור עם זה… אז אולי כדאי שתחשבו שוב: בניגוד למוצרי איפור אשר לרוב מחזיקים מעמד חודשים, אם לא שנתיים, ושניתן להשתמש בהם עשרות ואף מאות פעמים, ריסים מלאכותיים ניתן למחזר פעמים בודדות בלבד לפני שהן מצ׳טקמקות, מה שאומר שבהשוואה ליתר מוצרי הטיפוח והקוסמטיקה, יוצא שהריסים הם הפריט היקר ביותר בלוק. קחו גם בחשבון שאם הדבקתן ריסים לכלה, אז רוב הסיכויים שלא תראו אותם בחזרה. מי שמאפרת ונוהגת להדביק ריסים מדי יום- ההוצאה עבור הפריט הזה תהיה עצומה בסופו של דבר. 

לכן, כשאתן חושבות על רכישת ריסים מלאכותיים, אני מאד ממליצה לכן לשקול קניה מחו״ל (אם פיזית-אז בכלל זכיתן, או און-ליין), כך תוכלו לחסוך לעצמכן לא מעט כסף!

כדי שיהיה לכן נוח וקל למצוא ריסים ברשת, ריכזתי עבורכן כאן רשימה של אתרים שמוכרים ריסים במחירים הוגנים והגיוניים:

האתר הראשון שממנו אני אוהבת להזמין ריסים הוא Makeupgeek.com. באתר יש מבחר נאה ביותר של ריסים, מגוון ממש רחב של ריסים ארוכים יותר וארוכים פחות, צפופים יותר וצפופים פחות, וריסים מיוחדים ומשוגעים. 

המחירים מתחילים ב-2.39 דולר לזוג (של חברת Red Cherry). הריסים של Ardell עולים 4 דולר (כמעט 16 שקלים- זוכרות מה המחיר בארץ???), ריסים של Suparpill שהם מיוחדים יותר, תיאטראליים כאלה, עולים 5 דולר והריסים הכי יקרים יעלו לכן שם 8 דולר (כ-32 שקלים). דבק Dou יעלה לכן 8 דולר נוספים.

המשלוח יעלה החל מחמישה דולרים והוא עולה בהתאם למשקל. מכיוון שריסים הם מוצר מאד קל, המחיר של המשלוח בקושי משתנה. 

המשלוח מרתיע אתכן? אז תעשו את החישוב הבא:

חבילת ריסים אחת של ארדל תעלה, כאמור, כ-16 שקלים. המשלוח 20 שקלים. 36 שקלים בעבור ריסים+ משלוח- לעומת 40 שקלים בארץ… נו באמת, המחיר של הריסים בארץ נראה לכם הגיוני?!

עכשיו ברור שאם אתן מאפרות אז תזמינו יותר מחבילה אחת, ואז החיסכון שלכן יהיה אדיר. 

אני הזמנתי לאחרונה ארבע חבילות ריסים מסוגים שונים (רציתי לנסות כמה כדי שאדע מה טוב ומה להזמין שוב בעתיד). כל הריסים עלו לי כ-54 שקלים , והמשלוח עלה לי כ-20 שקלים נוספים- סך הכל נזק של 74 שקלים. רוצות לחשב כמה היו עולות לי ארבע חבילות בארץ? כמעט 160 שקלים!!! (למה כמעט? כי רכשתי זוג של ריסים של Red cherry אז נהיה הוגנים, הם יותר זולים). 

ועכשיו גם תחשבו כמה תחסכו אם תקנו כמות באמת רצינית שתספיק לכן נגיד לחודש עבודה…

לרכישת ריסים מלאכותיים ודבק duo ב-Makeupgeek הקליקו כאן

כאן אני רוצה לציין שכמעט בכל האתרים שהעליתי ל"מדריך" ניתן למצוא ריסים מלאכותיים. בחלק מהם המחירים דומים או קצת יותר גבוהים מהמחירים של Makeupgeek, בחלק מהם המחירים גם דומים למחירים בארץ. בתחתית העמוד צרפתי רשימת לינקים לדפי הריסים באתרים השונים, אך לפני כן– 

האתר השני שאני רוצה התמקד בו הוא לא אחר מאשר ebay. שם גם ניתן למצוא ריסים של Ardell וריסים בכלל במחירים ממש שווים. הריסים של Ardell למשל מתחילים נכון להיום ב-5 דולרים, כולל משלוח (כמעט 20 שקלים, שוב- חצי מהמחיר בארץ…) 

לרכישת ריסים מ-ebay הקליקו כאן. באתר תוכלו לבצע סינונים לפי מותגים, מחירים… מומלץ להזמין רק ממוכרים שהם Top Seller, שהם בעלי דירוג גבוה. 

אז אלה שני האתרים שבעיני הכי כדאי ומשתלם להזמין מהם ריסים. אם לא מצאתן שם את מה שחיפשתן, או סתם בא לכן לבדוק מה עוד יש לאתרים להציע, היכנסו ללינקים הבאים: 

Blushes– חנות ישראלית, מחיר לזוג: כ-35 שקלים. 

lookfantastic.com– תמצאו בעיקר ריסים של Eylure, וגם של בנפיט, ארבן דקיי ו-Japonesque. הריסים באתר הזה לא הכי זולים, אבל זה בגלל שהמותגים עצמם נחשבים יוקרתיים. המשלוח חינם

Beauty Bay– הריסים של ארדל עולות שם כ-4.95 פאונד. המשלוח חינם

HQhair.com– שם יש בעיקר ריסים תיאטראליים- מדליקים מאד אך יקרים. המשלוח מתחיל ב-3 פאונד (מתאים רק אם בא לכן להתפרע). 

Asos– תמצאו שם ריסים מטורפים באמת אך הם ממש לא זולים… מלבד זאת יש שם ריסים של Eylure החל מ-5 פאונד, של Mister Mascara ואחרים. המשלוח חינם

feelunique.com– תמצאו שם הרבה ריסים של Eylure, המחיר מתחיל ב-4.35 פאונד (כ-26 שקלים). המשלוח חינם בקניה ב-60£.  

עד כאן להפעם. מה אתכן? האם אתן מדביקות בכלל ריסים? ואיפה אתן קונות את הריסים שלכן? 

בברכת מצמוץ אלגנטי ונעים 🙂

אהבת את הפוסט? שתפי אותו!

אהבת את הפוסט? שתפי אותו!

0 מחשבות על “בואו נדבר על ריסים!”

  1. טרם הגעתי לשלב הדבקת הריסים. הריסים שלי די מודגשים מטבעם ועם האיפורים המאוד צבעוניים ונוכחים שאני מרביצה, אני בדר"כ לא מרגישה צורך להגביר את הריסים שלי יתר על המידה
    אבל אני מודה שאני מידי פעם מתסקרנת 😉
    תודה על הסיקור!

  2. הי, באופן אישי תמיד נרתעתי מלשים לעצמי ריסים מלאכותיים בדיוק מהסיבה שחששתי שיתקבל מראה מלאכותי.. אבל נראה לי שבתור מאפרת לעתיד לא יהיה מנוס מכך, אז תודה על עוד פוסט אינפורמטיבי 🙂
    http://mor-e-beauty.blogspot.com/

    1. סיון סנדורי כהן

      בכיף:) האמת שגם אני נרתעתי בהתחלה, אני גם לא מדביקה על עצמי, אולי באיזשהו אירוע זוהר בעתיד… אבל כשאני מדביקה על אחרות- בכל פעם אני מופתעת מחדש כמה שזה משדרג את המראה, וכשבוחרים בריסים המתאימים- בקושי אפשר לשים לב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי גם יעניין אותך...

Cruelty Free Beauty

אלו מותגים נחשבים לנטולי אכזריות?

ישנם חילוקי דיעות בקשר לאילו מותגים ניתן לסמן כמותגים נטולי אכזריות, כשבסופו של דבר כל אחד ואחת בוחרים בעצמם לאיזו דוקטרינה הם משתייכים.

כדי ליישר קו עם קוראי הבלוג, אני רוצה להבהיר אילו מותגים נחשבים לנטולי אכזריות מבחינתי.

אני מחשיבה מותגים לנטולי אכזריות אם הם עונים על התנאים הבאים:
1. לא עורכים בעצמם ניסויים על בעלי חיים.
2. שום גוף שלישי לא מנסה את המוצרים שלהם על בעלי חיים.
3. לא נמכרים פיזית בסין.
4. קיבלו חותמת של ארגון PETA.
5. נבדקו ואושרו על ידי הבלוגרית Cruelty Free Kitty והבלוגרית Logical Harmony.

ברוכה הבאה!

איזה כיף שאת כאן!

Cruelty Free Beauty הוא בלוג ביוטי שכולו מוקדש לקוסמטיקה ללא אכזריות, כאשר גם כאן, כמו בבלוג הוותיק, תמצאי שלל מדריכי קניה אונליין. 

אני מזמינה אותך להצטרף אלי ולהינות מתכנים חדשים, סקירות והמלצות.

לא מנויה שלי עדיין?

רוצה לקבל עדכונים על תכנים חדשים ועל מבצעי הבלאק פריידיי הקרובים?

הרשמי עכשיו:

(המנויות ל-Masks Off Masks On לא צריכות להרשם שוב)