ביוטי ללא אכזריות

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ביוטי ללא אכזריות

חיפוש
פוסטים אחרונים בבלוג
ארכיונים

חור בכיס: איך קורה שבסופר-פארם משלמים יותר מאשר ברשת התמרוקים הקטנה

*המחירים המוצגים להלן נכונים ליום פרסום הפוסט 



אז נכון שבבלוג שלי אני מביעה מחאה נגד מחירי הקוסמטיקה בארץ, ומעודדת רכישת מוצרי איפור וטיפוח  און-ליין, אבל אני בעיקר רוצה להביא לתודעת הצרכנים בארץ את העוולה שהרשתות הגדולות שמוכרות את המוצרים האלה עושות לנו, לעורר תהיות על "המבצעים" שהן מציעות לנו, לקדם צרכנות נבונה, ולפתוח לכל מי שקורא את העיניים- שכן כל אלה דברים שבסופו של דבר, יעזרו לכולנו לחסוך הרבה מאד כסף. אז כשביקרתי בחנויות "שאול תמרוקים" בירושלים, וראיתי את המחירים שם,  ידעתי שאני חייבת לכתוב את הפוסט הזה.

אחת התגובות שהכי מרגיזות אותי כשאני מסבירה לאנשים עד כמה התמחורים של הפארמים הם הזויים וגבוהים היא: "כן, אבל בסופר-פארם תמיד יש מבצעים". זה מטמטם אותי. ואני לא אופתע אם מישהי תגיב כאן על איזשהו מבצע שווה שהיא תפסה שם. זו תגובה שמראה שכל הנקודה התפספסה, שהראש עדיין תקוע עמוק באדמה, ושזה "בסדר" שהמחירים בפארמים הם גבוהים, כי כן, הם עושים מבצעים, ו"היי אני קניתי ליפסטיק בשלושים ש"ח במקום 120". אז לא- זה לא בסדר, כי על כל מבצע נקודתי כזה שמושך אותנו לפארם, יש מאות ואלפי מוצרים אחרים במחירים מופרזים. הרי יש סיבה מדוע הפארמים מחלקים קופונים: הם מניחים שאם תיכנסו עם קופון שווה לחנות, לא תסתפקו רק במוצר אחד, ועל הדרך תקנו עוד כמה דברים. לרוב גם תחשבו שאתם קונים אותם גם כן במחיר מבצע נמוך, והפוסט הזה יוכיח לכם שזה פשוט לא נכון.

בביקורי בחנויות של שאול קיבלתי הוכחה חד משמעית לכך שהתאוריה שלי נכונה, ש"המבצעים" שמציעים לכן בפארמים ושאתן כל כך מהללות ומשבחות (לא כולכן, אני יודעת!) הם פשוט שקר ועבודה בעיניים, ש-1+1 הוא מבצע פסיכולוגי ואין בו שום דבר מעבר לכך, ושנותנים לנו 40% הנחה… אז 40% הנחה ממה??? אתן רציניות כשאתן חושבות שאם שילמתן 180 שקל על מייקאפ, שהיה לפני כן 300 שקלים אז עשיתן עסקה טובה?! אתן חושבת שאותו המייקאפ  באמת שווה 300 שקלים?!?! אתן חושבות שהוא שווה 180 שקלים?! אז תדעו לכן שלרוב- הוא גם לא שווה את המחיר ה"נמוך". תפתחו את הראש, ודי כבר להצדקת המבצעים האלה!  

אז הפעם אני לא אציג לכן השוואות למחירי הקוסמטיקה בחו"ל, אלא השוואות של מחירים ממש פה, בארץ.  אולי כך תבינו טוב יותר עד כמה עובדים עלינו ברשותות הגדולות, ואם לא המילים- אז בטח התמונות יעשו את העבודה…

בחרתי להציג הפעם מוצרי טיפוח- דאודורנטים ושמפואים, כי אלה מוצרים שכולנו משתמשים בהם- נשים וגברים כאחד. הם מוצרים יותר "עממיים" מאשר מוצרי איפור. בכל אופן, אני מבטיחה לכן שגם בתחום האיפור המצב מאד דומה, ואני אגיד על כך עוד כמה מילים בהמשך. 

שנתחיל? 

 שמפו "הוואי"- אני לא אחזור על המחירים, כי כתבתי אותם בתמונה בבירור. אבלל שימו לב לנתון הזה: מחיר השמפו בסופר פארם גבוה ב-80% ממחירו ברשת הירושלמית הקטנה. נכון שבסופר פארם לעיתים השמפו נמכר ב"מבצע" ב-9.99 שקלים ולפעמים ב-8.99, אבל השבוע זה לא היה כך, והשמפו נמכר במחיר המלא הזה, ושימו לב שגם כשהשמפו כן נמכר שם במבצע של 9.99 אז הוא עדיין יקר בתשע אגורות מהמחיר הרגיל של שאול. הגיוני?? 

המוצר הבא בגזרת השמפואים:

גם על המוצר הזה לא היו מבצעים- לא כאן ולא כאן. אלה המחירים הרגילים, כשב"שאול" זול ב-3.09 שקלים. מה שלא ברור לי הוא, איך זה שרשת קטנה כ"שאול תמרוקים" נותנת מחירים נמוכים יותר מהמחירים של רשת גדולה כסופר-פארם. אני בטוחה שסופר-פארם יכולה לתמחר את השמפו הספציפי הזה גם בעשרה שקלים פחות, ועדיין להרוויח. אבל למה שתעשה את זה? הרי אנחנו גם ככה משלמים, לא?

נעבור לגזרת הדאודורנטים:

דאודורנט של ג'ילט- שוב, אותו המוצר בשתי החנויות לא במבצע, 7 שקלים פחות ברשת הקטנה. לא חושבת שיש מה להוסיף כאן.

דאודורנט של ספיד סטיק- אותו המוצר רק באריזה חדשה וישנה. 10 שקלים פחות ברשת הקטנה!!!

בעניין הזה של הדאודורנטים לגבר, אני חייבת לציין שלא פעם המחירים שלהם בפארמים מזנקים ועוברים את רף השלושים שקלים, ואז, אך לא תמיד, יש הנחה על המחיר הגבוה. 

ולקינוח, קבלו את זה:

התמונה הזו ממחישה יותר מכל עד כמה המבצעים בפארמים "שווים". הנה ההוכחה הברורה שהמבצעים, שאפילו מודגשים בצבע אחר, הם לא יותר משטיפת מוח. הריי איך יתכן שאותו המוצר, שנמכר בפחות מ-13 שקלים ברשת הירושלמית הקטנה נמכר בסופר-פארם בכמעט 4 שקלים יותר ועוד במחיר המבצע?!?! איך יכול להיות שהמחיר המקורי בסופר-פארם של המוצר הזה גבוה בלמעלה מ-100 אחוזים ממחירו ברשת הקטנה?!?! עכשיו שתקום זו שחושבת ששווה לקנות בסופר פארם "כי יש שם מבצעים".

אלה היו רק דוגמאות. בדקתי עוד כמה מוצרים, בתחומים שונים, אך לא את הכל יכולתי לצלם (אולי בפעם הבאה), אבל אני מבטיחה לכן שזה היה כך גם בתחום האיפור, מוצרי הטיפוח כקרמים וכד', שיניים, אביזרים ועוד. מוצר אחד מתחום האיפור שאני זוכרת, ובטח לא תופתעו שאני מזכירה דווקא אותו, הוא הקולורסטיי של רבלון. כאן תוכלו לראות תמונה שפירסמתי בעבר: המייקאפ עולה 180 שקלים בסופר-פארם. ב"שאול תמרוקים" המייקאפ עולה 85 שקלים. ועכשיו תבוא החכמה שתגיד: "אז אני אקנה 1+1 בסופר-פארם ויצא כמעט אותו הדבר". אז קודם כל- עדיף לקנות שניים אצל שאול ולחסוך עשרה שקלים, ושנית: למה בסופר-פארם מאלצים אותי להוציא עכשיו 180 שקלים? ומה אם אני רוצה רק אחד? ומה אם אני אקח שניים ועוד חצי שנה הגוון כבר לא יתאים לי? למה לא לתת פשוט מהתחלה מחיר נורמאלי?!?!

בביקורים שלי בחנויות האלה השבוע לא מצאתי מוצר אחד שהיה זול יותר בסופר-פארם. אני לא מצהירה שלא היה אחד כזה, יכול להיות שכן היה- אבל אני לא ראיתי. 

עוד דבר שאני רוצה לספר לכן הוא, שאחד התירוצים שהפארמים וחברות הקוסמטיקה מספקים לנו כ"הסבר" למחירים הגבוהים הוא "מערך דיילות ויועצות היופי שנמצאות בחנויות". בול שיט! ואתן יודעות למה? כי גם בכמה מסניפי "שאול תמרוקים" יש דיילות. אז מה? הן לא מקבלות משכורת? הן עובדות שם בהתנדבות? לא נראה לי. אז איך זה שהמחירים ב"שאול תמרוקים" עדיין זולים בעשרות אחוזים מאלה של הסופר-פארם?

הפארמים יכולים להוריד מחירים אם הם היו רוצים. אם שאול מרוויח מהמחירים שלו (והוא עובד כבר שנים ארוכות ופתח סניפים נוספים עם הזמן), אין לי ספק שהפארמים ימשיכו להרווויח גם אם יוזילו עלויות באופן משמעותי. אבל אין שום סיבה בעולם שסופר-פארם או רשתות הפארם האחרות יורידו מחירים. האנשים בארץ הם בעלי מודעות צריכה ששואפת לאפס, והם קונים. מעלים מחירים? בוכים וקונים. כתוב על מוצר "מבצע"- אז קונים. כי זה במבצע ובטוח משתלם. אז למה שיורידו מחירים אם אנחנו ממשיכים לשלם? הפתרון טמון רק בנו: רק אם אנחנו נשנה את ההרגלים שלנו, רק אם נעשה סוויץ' במוח ונבין מה עומד מאחורי המבצעים ונפסיק ליפול בפח, רק אם נפתח את העיניים- רק ככה נוכל לשנות משהו. אם לא בשביל כולם- אז לפחות בשביל עצמנו. 

אם אתן מכירות חנויות כאלה כמו "שאול תמרוקים" באזורים אחרים בארץ, זה הזמן להגיב, ולספר על כך לכולם. 

 אנא אל תשמרו את המידע הזה לעצמכן. לצערי הרב אני לבדי לא יכולה להגיע לכולם, ולכן אני צריכה את עזרתכן בהפצת המידע החשוב הזה. תעשו לייק, תגיבו, תקשרו בפייסבוק, ספרו לחברים, למשפחה, שתפו במייל- לא אכפת לי איך- רק תעבירו הלאה. כך תתרמו גם אתן למאבק החברתי. 

* אם אתם ואתן רוצים להישאר מעודכנים, תנו לייק קטן לבלוג בגאדג'ט המתאים מצד ימין למעלה, או הירשמו כעוקבים בבלוג. 

אהבת את הפוסט? שתפי אותו!

אהבת את הפוסט? שתפי אותו!

0 מחשבות על “חור בכיס: איך קורה שבסופר-פארם משלמים יותר מאשר ברשת התמרוקים הקטנה”

  1. היי 🙂
    שמתי לב שבשום מקום לא הוזכרה רשת "חורי סופר ביוטי" או "חורי ביוטי סטור" – אז למי שמחפשת היכן לקנות בת"א ובאשקלון – שתכנס לשם. יש בתל-אביב מספר סניפים, אחד מהם בנחלת בניימין – ממש נוח להגיע!
    המבחר לא גדול כל-כך אבל את כל הקרמים של גרנייה ניתן לקנות במחירים של 30-40 שקלים, האקספו-בראש עולה שם באופן קבוע במחיר "המבצע" של הפארמים ואפילו נמוך יותר, יש שם גם סטנדים של 2-3 חברות קוסמטיקה (לא זוכרת איזה לצערי). שווה להעיף מבט.

  2. MasksOffMasksOn

    היי מיקה 🙂 שמחה שהגעת! מקווה שתפיקי מהבלוג תועלת, ושתמשיכי להינות ממנו גם בהמשך 🙂

  3. הגעתי לבלוג שלך בטעות דרך גוגל ובעקבות הפוסט הזה
    ו.. אני רוצה לומר לך שאני ממש שמחה להשאר

    נ.ב. לני כמה דקות גם נרשמתי למייל

  4. MasksOffMasksOn

    תכלס עם מצב העושק בארץ נראה לי שהפוסט הזה יהיה רלוונטי עוד הרבה מאד זמן…
    אני יכולה לספר לך שבשבוי שעבר ביטלתי את הלייף סטייל שלי, ועכשיו ממש אבל ממש אין לי מה לחפש בפארמים.
    אגב, איפה נמצאת החנות?

  5. אני יודעת שאני מגיבה שנה אחרי שהפוסט יצא, אבל רציתי לקנות את המחזקת ציפורניים באינטנסיבי של גייד והלכתי לסופר פארם לבדוק. המחיר שם היה 60 ש"ח. כמה ימים אחרי הגעתי לחנות שנקראת "ביוטי סטאר" וחיפשתי את המחזק שם. הוא לא היה במלאי אבל ביקשתי להזמין את וקניתי המחיר נמוך הרבה יותר- 36 ש"ח.

  6. Miriam Kalson

    איפה באמת אפשר למצוא את שאול? ואיפה אפשר למצוא חנויות דומות?

  7. ביוטיקייר זו חברה נהדרת (שגם לא עושה ניסויים בבע"ח). כל האיפור שלי, למעט איפור הבסיס, נקנה שם (ובערך במחיר של מוצר אחד מהסופר פארם. ויש לי ה-מ-ו-ן איפור), ורוב המוצרים שלהם ממש איכותיים בעיני, ויש מספיק חברות גדולות אחרות שהאיפור שלהם עלה לי יותר וממש אכזב – פיגמנט ממש חלש, יורד מעצמו תוך שעה וכו'.
    לאחרונה גם גיליתי את מחלקת הבשמים שלהם, שבתכלס מוכרת בשמים ש"מאוד דומים, לבשמים אחרים, רק בערך בעשירית מהמחיר של המקור, ומי שלא אכפת לה מהמותג המודפס על האריזה, כמוני, יכולה להתברך ביופי של בשמים במחיר מגוחכים להחריד.
    ותודה לך על הפוסט. נכנסתי פעם למספר דקות ל"שאול" ובאמת אמרתי לעצמי שאני חייבת לחזור. מה שהלהיב אותי במיוחד היה ההבדל במחירי צבע השיער, שזו הוצאה מאוד גדולה ושעושים לעתים יותר קרובות מקניית מייק-אפ.

  8. אני אציין לטובה במפורש גם את האתר
    drugstore.co.il
    שבהרבה תחומים פשוט שובר את השוק, ובנוסף השירות שם כמעט תמיד מעולה.
    סתם לדוגמה, קרשם החתלה של וולדה בייבי עולה בין 48-53 ש"ח בכל מקום בו הוא נמכר (חנויות טבע, ס"פ, שילב), עולה שם 36.90. גם אם קונים רק שפופרת אחת ומשלמים 10 ש"ח דמי משלוח, זה יוצא משתלם. על אחת כמה וכמה אם עושים קנייה מרוכזת לאיסוף או עצמי או במחיר שפותר מדמי משלוח.

  9. אני מניחה שזה פשוט הכי קל, לגשת לסופר פארם. הסניפים נגישים ונמצאים בכל מקום, וכמה זמן ייקח לי עד שאמצא חנות נורמלית באזור המגורים שלי? החנויות הקטנות הרי לא מפרסמות את עצמן (אולי עוד אחת מהסיבות שהן יכולות להרשות לעצמן למכור במחירים זולים יותר), וצריך לחפש בשביל למצוא. כשאני חוזרת גמורה מהעבודה ונגמרה לי משחת השיניים אני לא אתחיל בחיפוש ענקי של מקומות זולים, אלא אקפוץ לסופר פארם שנמצא מטר מהבית שלי…
    נוחות עולה כסף, אני מניחה.

  10. MasksOffMasksOn

    אני מסכימה עם כל מילה שלך שרון.
    זה באמת עצוב שרוב האנשים בארץ מקבלים את המחירים האלה כסבירים והגיוניים,

    אני מקווה שלאט לאט העניין הזה יכנס יותר ויותר לתודעה.אני בכל אופן אמשיך לנסות ולהזיז משהו למי שמוכן לשמוע 🙂

  11. Sharon Kaplan

    את צודקת, אבל זה קצת יותר מורכב.
    לפארמים יש כוח קנייה עצום. כשיש להם מבצעים (לא המבצעים הקבועים, אלא מבצעים נקודתיים) – התמחורים שלהם באמת אטרקטיביים מאוד (למשל, סבון קמיל בלו 750 מ"ל ב-8 ש"ח או אבקת כביסה ב-5 שקלים). בשאר הזמן, המבצעים הם בדיוק כמו שאמרת, לא יותר מפיקציה.
    חשוב לציין שעבור הרבה אנשים מאזור ת"א, תקופה ארוכה מאוד לא היו אופציות רכישה זולות כמו רמי לוי, אושר-עד או ויקטורי, שהמחירים שלהם באמת מהווים אלטרנטיבה לפארמים. סבון ושמפו יעלו בפארם ובמגה או שופרסל אותו דבר, וכך אנשים מתרגלים לראות את המחירים הגבוהים. מהיכרותי עם רשת סופרים זולה בשם סופר דוש, דווקא מחירי מוצרי ההיגיינה שם גבוהים כמו בפארם. וכל החפירה הזו נועדה להגיע לסיכום, שכשאנשים משווים בראש את מה שהם מכירים מהסופר עם מה שהם רואים בפארם, הם מסיקים – מבחינתם בצדק – שזה המחיר.

    מה שאני תמיד ממליצה (חוקרת צרכנות, נו) הוא לעקוב אחרי המבצעים בצורה רצינית, להשוות עם רמי לוי/אושר עד/פרפומריה זולה כמו שאול תמרוקים – ולהגיע עם רשימה מצומצמת וברורה של מה שרוצים לקנות.

  12. MasksOffMasksOn

    שלא תחשבי שהמחשבה הזו לא עברה לי בראש.. היא עדיין עוברת לי בראש מדי פעם. יאללה אולי נקים קומונת ביוטי בלוגריות ישראליות בקנדה 🙂

  13. MasksOffMasksOn

    כמו שהגבתי בפורום: אני ממש שמחה לקבל את התייחסותכם, כי אני חייבת לשאול: למה לעזאזל אתם מתמחרים מוצרי איפור וטיפוח כל כך גבוה? למה המייקאפ קולורסטיי של רבלון עולה אצלכם 180 שקלים כשבשוק הוא עולה כ-85 שקלים, ובחול פחות משישים שקלים ? זהו פער מחירים אדיר שלא מתקבל על הדעת! אז מה אם יש ״מבצעים״? למה לא לתת מחיר הוגן מהתחלה? למה לא להשאיר את האפשרות האם לקנות מייקאפ אחד או שניים בידי הלקוחות? במקום זה אתם מאלצים את הלקוחות להוציא סכומים לא מבוטלים על מוצרים שהם בכלל לא צריכים- במבצעי 1+1. ועוד שאלה: למה מחירי הדאודורנטים (בעיקר לגברים) קופצים ומשתנים כל יומיים ביותר מעשרה שקלים לכאן או לכאן. זה לא הגיוני.
    מאוד אשמח להבין את ההיגיון מאחורי הדברים, כי כרגע אני רואה את כל זה כדרך לעבוד על הלקוחות ולהוציא מהם כמה שיותר כסף כשהם חושבים בעצם שהם עושים עסקאות משתלמות. מכוער.
     

  14. נציג סופר-פארם

    שלום סיוון,רשת סופר-פארם שמה דגש על זמינות ונגישות כחלק מחווית הקניה של לקוחותיה, עם סניפים במקומות מרכזיים ברחבי הארץ.
    יצוין כי מחירי הרשת נגזרים מהמחירון המומלץ לצרכן של הספקים כאשר הרשת משתדלת לתת הנחות עמוקות על מרבית המוצרים כמעט לאורך כל השנה.
    אנו מודעים לכך שלא בכל השוואה נצא תמיד זהים או נמוכים יותר מכל מתחרה, אך סופר-פארם מאמינה שעל פי רוב לקוחותיה יכולים למצוא תמורה הוגנת לביקורם בסניפי הרשת ולכספם.בברכה,נציג סופר-פארם

  15. אני הגעתי למסקנה שאני פשוט צריכה לעזוב, יסיר ממני את הכאב ראש.. 😉

  16. MasksOffMasksOn

    תודה על התגובה אלין 🙂 לא הכי מסכימה איתך ופרטתי למה בפוסט. אם הס.פ. מוכרים את הוואי רוב בשנה בעשרה שקלים אז למה לשים מדבקה של 18 שקלים? ואם בשאול מוכרים את האקס בפחות מ-14 ש"ח אז אין מצב שזה מה שזה עולה לס.פ. זה כם לא איזה מוצר הכרחי שצריך לעשות לו מחיר מיוחד כדי למשוך לקוחות. והספיד סטיק לא תמיד במבצעים, וכשהוא כן אז שימי לב שהמחיר שלו קופץ "למשהו" כמו 38 שקלים. תפתחי את העיניים.

  17. MasksOffMasksOn

    מעניין אם תמצאי את הקרם הזה באינטרנט כמה הוא יעלה שם. גם לחצי חינם לא חסר…
    אבל כן- כל העניין הוא לעשות סקר שוק ולבדוק איפה אפשר למצוא את המוצרים שאת צריכה בהכי פחות כסף.

  18. MasksOffMasksOn

    תודה מיטלי 🙂 כן זה באמת מאוד מתסכל וגם מעייף שעל כל דבר צריך לעשות סקר שוק, אחרת מרגישים "מרומים". זה פשוט עצוב שהמדינה הזו הגיעה למצב הזה, שאנשים מסתובבים עם תחושה שעובדים עליהם כל הזמן. לצערי זה לא רק בתחום הזה… נגיד בחודש האחרון עברתי דירה ושוב- הזדעזעתי מפערי המחירים ברשתות גדולות כמו הום סנטר ואייס לחנויות קטנות לכלי בית פה בשוק ובמרכז העיר- ואני מדברת על אותם המוצרים בדיוק. ויש לי עוד מלא דוגמאות לתת גם מתחומים אחרים… הגעתי למצב שאתמול עלתה לי המחשבה בראש להזמין קונטיינר מלא ציוד לתינוקות לכמה שנים מארה"ב – כשיגיע הזמן כמובן, ונראה לי שגם עם השכרת הקונטיינר והמשלוח הימי- זה יחסוך בסופו של דבר ים כסף. את קולטת לאיזה מצב הגענו?!?!

  19. פוסט מצוין!!!!
    לא מכירה את החנות הזו של שאול, אבל אני באמת מרגישה לאחרונה שפשוט אין מה לקנות בארץ.. וזה די מסתכל כי לא הכל מתחשק להזמין.. ולא כל דבר מתחשק לעשות סקר שוק מסיבי.
    שלא לדבר על דברים שאיכשהו מצליחים להגמר "במפתיע" שזה גם ככה מעצבן..

  20. sweatandsour

    גיליתי שקרם להבהרת שיער שאני משתמשת בו, עולה בחצי חינם 80 שקלים בעוד שבסופר פארם הוא מתומחר ביותר ממאה שקלים…
    זה באמת מכעיס.
    אז אפשר לבדוק גם על מחירים של מוצרים בחצי חינם!

  21. תראי, בתכלס, סופר פארם מסתמך על המבצעים שמתחלפים שם כל שבועיים.
    למשל, רוב הזמן 'הוואי' במחיר מבצע של 9.99 ש"ח,
    הדאו' של ג'ילט שנמצאים דיי הרבה במבצעי החמישייה, נמכר ב14.99 והספיד סטיק בד"כ במבצעים 1+1.
    וסתם ככה לידע כללי, את האקס, המפעל מוכר לסניפים במחיר של 14 ש"ח אם אינני טועה.

    לכן, במקומות האלו תחלופות המבצעים היא גבוהה ואכן משתלם לקנות רק במבצעים.

    אני מסכימה איתך שהסופר פארם יותר יקר מהרבה מקומות אחרים,
    את יכולה בסופו של דבר לקנות את אותם המוצרים גם בשוק במחיר הרבה יותר זול.
    אך המבחר, הנוחות והשירות (ואני מדברת על המחלקה הכללית) הרבה יותר נוחים. לפחות בשבילי.

    נ.ב: יש לך בלוג מקסים!

  22. איזה כיף שכתבת את הפוסט,אני בדיוק בתהליכי מעבר לירושלים 🙂 בקרוב אלך להכיר את ה"שאול" המדובר

  23. MasksOffMasksOn

    ביוטי קר זו אחלה רשת! ניסיתי כמה צלליות אפויות שלהם שהיו ממש מוצלחות, ואני קונה שם המון- בעיקר אביזרים. המחירים שם ממש מצחיקים, ותכלס- יש שם הרבה מוצרים שהם בטוח לא פחות טובים מאלה שנמכרים בסופר פארם. הלוואי ועוד אנשי עסקים כאן ירימו את הכפפה כמו הרשת הזו, ויספקו לנו מחירים אטרקטיביים.

  24. MasksOffMasksOn

    תודה לך פיצ'ה. זו באמת ההוכחה שאפשר למכור גם בארץ מוצרים במחירים שמתקרבים לאלה של חו"ל, מבלי לשמוע כל הזמן תירוצים מרגיזים על למה המחירים פה כל כך מנופחים.

  25. מסכימה ומחזקת כל מילה ומילה שכתובה פה. גם שאול תמרוקים מרוויח מהמכירה, ועדיין הוא נוקב במחיר הגיוני והוגן.
    מבצעים כל שני וחמישי הם דבר מסריח- הרי רוב הבנות שקוראות על מוצרים מחו"ל יודעות מהו המחיר האמיתי.
    תודה!

  26. אני קונה ליפסטיק ברשת שמשווקת רק מוצרים זולים ופושטיים בשם ביוטי-קייר. יש סניף בקניון פ"ת. תגידו שזה זבל, ובצדק – אבל אני ממש לא משוכנעת שלוריאל פריז מוכרת לי מוצר טוב יותר. זה זבל וזה זבל, רק שפה הוא עולה 40 שקל ושם הוא עולה 5 שקלים. זה ההבדל היחיד שמרגישים בשימוש שוטף.

    1. אנונימי

      המוצרים בביוטי קר הם ממש לא זבל, הם באישור משרד הבריאות. יש להם כמובן מוצרים פחות טובים אבל חלק מהם מצויינים!

  27. MasksOffMasksOn

    לא- ממש לא רק בסופר פארם. בחרתי ברשת הזו משום שהיא ה-מקום אליו נשים רצות כדי לקנות מוצרי טיפוח ואיפור.
    את צודקת בהחלט- בסופרים אפילו יותר יקר, ואני באופן אישי מדלגת אוטומטית על הסמטה של התמרוקים בסופרים.
    ולא רק בסופרים- הארץ שלנו מלאה בתאוות בצע וחזירות- ורואים את זה איפה שלא מסתכלים. זה עצוב ומקומם, ובגלל זה אני גם חושבת שצריך להעלות את המודעות של המקומות הקטנים האלה שאיכשהו מצליחים לשמור על הגינות ושפיות.

  28. לצערי אין לי תמרוקיות ליד הבית. יש רק בית מרקחת של ש.ר.מ שהם יקרים בטירוף! היום הייתי בשופרסל ושמפו של קרליין שבדר"כ בסופר פארם מוכרים עד 12 שקל, נמכר שם ב-18! ורצועות שעווה ב-33!! אז לא רק הסופר פארם חזירים.

  29. MasksOffMasksOn

    אני לא אתפלא אם זה המקרה, אבל זה דורש תחקיר יותר מעמיק, אני אבדוק באמת.
    החנויות של שאול פזורות במרכז העיר בירושלים- יש ברחוב יפו, בשטראוס, בשוק, במדרחוב בן יהודה, יש גם בבר אילן. את אלה אני מכירה בכל אופן..

  30. ואי כמה חשוב לדעת כול הדברים האלו…תודה רבה לך על סקירה!הקדשת זמן לזה תודה=)

  31. tamar "תפתחי בלוג!!"

    זה פוסט חשוב מאוד,
    אני משתדלת גם לקנות בסופרים פרטיים, בנוסף לכל מה שהזכרת בפוסט גם נחמד לדעת לאן הכסף נכנס, ושמי שמקבל אותו הוא לא כמה איילי הון.
    והכי חשוב- איפה זה השאול תמרוקים הזה???

  32. Shiri Ben Tovim

    קניתי בשבוע שעבר בקבוק מסיר לק של קיוטקס בניו פארם ב-27.90 ש"ח וכשבאתי הביתה גיליתי שעל הבקבוק הישן שקניתי ביד יצחק (יינות ביתן) הייתה מדבקה של 17.90 ש"ח! כמובן שהמוצר הוחזר לאחר כבוד לניו פארם…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי גם יעניין אותך...

Cruelty Free Beauty

אלו מותגים נחשבים לנטולי אכזריות?

ישנם חילוקי דיעות בקשר לאילו מותגים ניתן לסמן כמותגים נטולי אכזריות, כשבסופו של דבר כל אחד ואחת בוחרים בעצמם לאיזו דוקטרינה הם משתייכים.

כדי ליישר קו עם קוראי הבלוג, אני רוצה להבהיר אילו מותגים נחשבים לנטולי אכזריות מבחינתי.

אני מחשיבה מותגים לנטולי אכזריות אם הם עונים על התנאים הבאים:
1. לא עורכים בעצמם ניסויים על בעלי חיים.
2. שום גוף שלישי לא מנסה את המוצרים שלהם על בעלי חיים.
3. לא נמכרים פיזית בסין.
4. קיבלו חותמת של ארגון PETA.
5. נבדקו ואושרו על ידי הבלוגרית Cruelty Free Kitty והבלוגרית Logical Harmony.

ברוכה הבאה!

איזה כיף שאת כאן!

Cruelty Free Beauty הוא בלוג ביוטי שכולו מוקדש לקוסמטיקה ללא אכזריות, כאשר גם כאן, כמו בבלוג הוותיק, תמצאי שלל מדריכי קניה אונליין. 

אני מזמינה אותך להצטרף אלי ולהינות מתכנים חדשים, סקירות והמלצות.

לא מנויה שלי עדיין?

רוצה לקבל עדכונים על תכנים חדשים ועל מבצעי הבלאק פריידיי הקרובים?

הרשמי עכשיו:

(המנויות ל-Masks Off Masks On לא צריכות להרשם שוב)